THE EVELINE VIPPESERUM – ADVANCE VOLUMIERE

avon_crystal_clear_lashProdusenten forsikrer om at 3in1-serumet kombinerer gjenoppbyggings- og vekstaktiverende kvaliteter, og kan brukes som base for maskara.

Som oftest brukte jeg det bare som et enkelt serum, siden jeg bruker ekstremt fortykkende maskaraer, og jeg vil ikke at serumlaget skal overlesse vippene for mye før jeg tar på meg sminken. Men hvis du bruker forlengende maskaraer bør det gi resultatet du ønsker. Men du må vente til serumet tørker fullstendig, og det kan ta sin tid.

Et patentert BIO RESTORE COMPLEX ™ er ansvarlig for å gjenoppbygge, regenerere og beskytte håret. Det består av soyaprotein. Naturlige komponenter har essensiell kvalitet – de absorberes raskt og begynner å virke umiddelbart.

Naturlige komponenter behandles alltid som en fordel når det gjelder kosmetikk, men naturen virker ikke alltid ideelt, som noen av vennene mine påstår.

Hyaluronsyren er allestedsnærværende i kosmetikk. Sannsynligvis kjenner du bare til det fra kremer, men for et slikt serum er dens oppgave å gi fuktighet, næring og stimulere hårvekst. D-pantenol (provitamin B5) gir håret elastisitet og næring jevnt.

Børsten har en standard fasong for maskaraer, så jeg hadde ikke noe problem med å påføre produktet. Uansett påføres serumet som en maskara – fra bunn til topp. Denne fordelen medfører et problem. Serumet brukes raskt opp siden du tar for mye av det på børsten.

Men når det gjelder vippepleie gjør serumet en god jobb. Jeg sliter ut vippene mine med ny kosmetikk jeg må teste på meg selv først, før jeg skriver anmeldelse av det. Så siden jeg begynte å bruke serumet merket jeg gradvis økende fuktighet i vippene. De fikk næring og ble lett bøyde og elastiske.

Vippene mine er ganske korte, men når det gjelder dette var det ingenting som forandret seg, jeg merket ikke noen forlengelse.

Det som virkelig fungerer er nattserumet – det flyter ikke nedover, irriterer ikke øynene og har en svært behagelig lukt.

Men alle gode ting må ta slutt. Bokstavelig talt. Noen få dager etter at jeg ga opp behandlingen, kom vippene mine tilbake til sin tidligere tilstand, og det som mer er – de begynte å falle av! Ikke så mye, men alltid – det er et faktum.

Fordeler:

  • Hendig børste
  • Lav pris
  • Tilgjengelig mange steder
  • Herder vippene, røttene blir sterkere og de faller ikke så mye ut

Ulemper:

  • Ikke alltid god som base under maskara
  • Etter å ha stoppet faller de kanskje av
  • Ikke effektiv nok