REVITALASH VIPPESERUM

revitalash2

Revitalash er trolig et av de mest populære vippeserumene. Det er ikke rart, siden berømmelsen kommer av hvor effektiv den er. Produktet er nyttig for vipper som har blitt svake på grunn av kontinuerlig bruk av øyesminke. Den nærer og tykner hårrøttene og gjør at de forblir lenger på øyelokkene.

Når jeg påførte det for første gang ble øynene mine irriterte. Grunnen er kanskje at jeg brukte for mye av produktet siden jeg var engasjert av de gode anmeldelsene. Som jeg la merke til på forumene er det hint av rødhet på øyet. Rødheten har ikke forekommet siden. Kanskje øynene må bli vant til det.

Sminken varer, selv om den er liten, i mer enn 2 måneder, og alt dette er takket være den presise applikatoren i fasong av en børste, som gjør at du kan påføre akkurat riktig mengde på vippelinjen. Det er lett å bli vant til børsten, siden den er lik den som følger med eyelinere.

La oss gå over til utsiden – pakningen. Jeg var litt skuffet, for til å være eksklusiv kosmetikk til den prisen ser den, for å si det rett ut – cheesy ut. En enkel plastflaske tiltrekker seg ikke oppmerksomhet. Det er bra at flasken ikke er det jeg trenger for at vippene mine skal vokse og få næring.

Veksten merkes etter omtrent 14 dager med øyesminke (og bare da), mens mer effekt kommer etter 5 til 6 uker. Den kan brukes to ganger daglig, men jeg ville valgt å påføre én gang, om kvelden selvsagt.

Prisen kan være skremmende, siden du må betale 650 kr for 2 ml. Selv om produktet er effektivt, kan det være overveldende å bruke så mye penger på en gang.

Fordeler:

  • Styrker, gir næring
  • Første effekt etter 14 dager
  • Effektivt
  • Lett å påføre

Ulemper:

  • Irriterer ved første påføring
  • Pris
  • Pakningen er ikke fristende