Oppfyll drømmen din om naturlig lange vipper!

predĺžiť riasy1Hei alle sammen :) Jeg heter Eva og jobber som make-up artist (7 år) og stylist (4 år). I flere år har jeg samarbeidet med merker som Lancome, Paul Sagane, Dior og Eveline, blant annet – opplæring, sminkeshow, evaluering av sminkeprodukter eller stilisering og sminke på fotosesjoner.

Jeg startet denne bloggen etter at jeg oppdaget hvor bra vippeserum er, og innleggene mine kommer til å handle om det temaet. I en stund nå har jeg lett etter og testet produkter som forlenger vippene; jeg trodde egentlig ikke på at de faktisk virket før jeg tok sjansen og tok en behandling. Effekten var utrolig :) Fra første gang jeg brukte vippeserum har jeg fortsatt å lete etter den som gir meg best effekt på kort tid, og jeg vil gjerne dele erfaringen min med dere.

TIL Å BEGYNNE MED VIL JEG GJERNE VISE RESULTATENE DU KAN FÅ VED Å BRUKE VIPPESERUM :)

Mens jeg testet serum laget jeg min egne, private rangering av alle produktene som etter min mening gir de beste resultatene, og som jeg kan anbefale til dere med ren samvittighet. Både på jobb og privat bruker jeg produkter av beste kvalitet, så du trenger ikke være redd for at de er noen form for billig imitasjon. Alt jeg bruker bestiller jeg fra offisielle distributører eller fra produsentens nettside. Dessverre snubler man over forfalskninger av alle typer i butikker, både anerkjente eller ebay, men i min jobb er dette uakseptabelt.

DET SOM ER VIKTIG NÅR DU BRUKER VIPPESERUM!

Først og fremst må du bruke det jevnlig og følge produsentens anvisninger. Vippeserumet bør påføres en eller to ganger om dagen. Disse grensene bør ikke krysses. For hvis vi ikke bruker produktet regelmessig, er ikke effekten så fantastisk. På den andre siden, bruker du serumet for mye kan du få uønskede sideeffekter som røde eller sviende øyne eller øyelokk. Likevel er vippeserum svært trygt både for huden og øynene. Som jeg fikk beskjed om av firmaene jeg samarbeider med, er de kjemiske stoffene i serumet ofte brukt i oftalmologi, så de kan ha en positiv virkning på øynene våre.dasdasdgbdvferf

HVA BØR DU SE ETTER NÅR DU VELGER VIPPESERUM?

For meg er det viktigste kriteriet hvor raskt det virker. I følge forskjellige kilder er vippens gjennomsnittlige levetid omtrent 120 dager, og etterpå faller de rett og slett av. For å få glede av lange og vakre vipper må vippeserumet virke ganske raskt, ved å forlenge eksisterende vipper og stimulere veksten til de nye. Jeg mener den reelle tiden for å få lange og tykke øyevipper er omtrent 2-3 uker, selv om hvert produkt selvsagt virker forskjellig på hver person. I noen tilfeller kan resultatet vises etter bare noen dager, i andre etter noen uker, selv om du ikke bør gi opp kampen om lange vipper :)!