BELL VIPPESERUM – BEAUTY LASH

i-bell-hypoallergenic-eyelash-builder-hypoalergiczna-odzywka-do-rzes-8-gVippeserumet fra Bell er designet både for vipper og øyenbryn.

Til å begynne med er det verdt å nevne at dette selskapet ikke produserer kosmetikk av god kvalitet. Det er grunnen til at jeg ikke forventet spektakulære resultater, rett og slett for ikke å bli skuffet over produktet.

Det som kunne oppmuntret oss til å teste det ut, er den lave prisen og Bell-merkets anerkjennelse på markedet.

Børsten som følger med vippeserumet lar deg påføre serumet på hele vippene takket være sin profilerte fasong. Serumet har ingen lukt, noe som kan være et pluss for de brukerne som ikke tåler parfymert kosmetikk.

Den beste grunnen for å bruke vippeserum er å forbedre skadede vipper på grunn av kontinuerlig bruk av sminke, krølling og skjødesløs sminkefjerning. Hvis de faller ut hele tiden er det lurt å bruke det to ganger for dagen, morgen og kveld. Konsistensen til produktet er ganske bra. Geléformen er tykk nok til at det ikke flyter ned. Det tørker svært raskt, noe som gir mulighet for å påføre maskara oppå.

De opplistede elementene (applikatoren og vippeserumet) var lovende, men hvor er effekten? Når jeg fjernet geléen om morgenen kunne jeg ikke se noen forskjell. Jeg syntes det var vanskelig bare å bedømme om tilstanden var blitt bedre eller ikke. Så det er et ‘fantomvippeserum’ – du kan føre det på, men bare for moro eller tilfredsstillelsen ved det.

Et par fordeler:

  • Lav pris
  • Hendig børste
  • Luktløs
  • Dag- og nattpåføring
  • Tykk geléformel

Ulemper:

  • Dårlig effekt (hvis det er noen)!!!